Etusivu » Tilaa avioehtosopimus

Tilaa avioehtosopimus

Tilaa avioehtosopimus hintaan 160,00 € (sis. alv 24%). Tilauksen jälkeen lakimiehemme on teihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Halutessanne avioehto voidaan allekirjoittaa toimistollamme ja toimistomme henkilökunta voi toimia avioehdon todistajina, jolloin lähetämme sopimuksen suoraan Digi- ja väestötietovirastoon rekisteröitäväksi. Avioehdon allekirjoittamisesta ja todistamisesta tulee sopia erikseen tilauksen yhteydessä. Avioehdon todistamisesta ja allekirjoittamisesta toimistollamme toimistoaikaan (eli klo 8-17 välisenä aikana) veloitamme 50,00 € (sis. alv 24%) . Muina aikoina avioehtosopimuksen todistaminen lakimiehen ilmoittaman erillisen hinnoittelun mukaan. Halutessanne kauttamme saa tilattua avioehtosopimuksen myös vieraalle kielelle käännettynä.

Tilauksen yhteydessä sähköisesti annettuja esitietoja käytetään esteellisyysselvityksessä ja asiakirjan laatimisen osalta ainoastaan esitietoina, eikä alla oleva lomake sellaisenaan sovellu asiakirjan laatimisen pohjaksi. Koska lomakkeessa on käsitteitä, joita tai joiden käyttämisen oikeudellisia seuraamuksia maallikon ei voida olettaa ymmärtävän, ennen toimeksiannon vahvistamista lakimiehemme soittaa asiakkaalle varmistaakseen tietojen oikeellisuuden. Ennen henkilötietojen luovuttamista on syytä varmistaa puolison suostumus tietojen antamiseen.

Avioehtosopimuksen tilaaminen kauttamme

Täyttäkää tilauslomake näillä sivuilla ja painakaa lähetä painiketta. Tilauskaavakkeen lähettämisen jälkeen Elina tai Kirsi on teihin henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse yhteydessä, jonka jälkeen avioehtosopimus laaditaan tarpeidenne mukaiseksi ja lähetetään teille. Mikäli halutte tehdä tilauksen, mutta ette halua käyttää lomaketta, ilmoittakaa siitä meille laittamalla viesti sähköpostitse osoitteeseen: toimisto@legistum.fi

Jokaisen avioehtosopimuksen käsittelee asianajaja tai varatuomari. Tilauslomake toimii vain esitietona lakimiehillemme. Jos ette osaa vastata jokaiseen kysymykseen, voitte jättää ne tyhjiksi.

Leave this field blank
1.) jolloin avio-oikeus on täysimääräinen avioliiton päättyessä kuolemaan 2.) Ilmoittakaa omaisuuden yksilöintitiedot ja omistaja/omistussuhteet

Tilausehdot

(Tilausehdot avautuvat erilliseen ikkunaan)